Puur Gezond

Puur gezond gewichtsconsulente Surhuisterveen online leefstijl afvallen

Puur Gezond: Weg met bizarre eetregels en dieetgoeroes: ‘Eet meer!’

Eindelijk is er een manier van eten waarbij je kunt genieten van je eten, zonder je nog zorgen te maken of het allemaal wel mag of verantwoord is: Eet meer! van PuurGezond. De PuurGezond methode wordt haarfijn uitgelegd in het boek ‘Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond’. En bij de PuurGezond professional bij jou in de buurt: Natuurlijk! Ida in Surhuisterveen kun je terecht voor een persoonlijk advies.

PuurGezond is een manier van eten die puurder en natuurlijker is, maar zo dat het precies bij je past. Intussen geniet je wel volop van heerlijke smoothies, snelle lunchsalades, zelfgebakken taart, notenmuesli en alle andere lekkere recepten. “Er zijn nu wel genoeg eetgoeroes geweest waarvan we veel dingen niet of juist wel moesten eten, het wordt tijd voor het gezonde verstand.” De Puurgezond methode laat zien hoe je door juist méér te eten gezond, energiek en op gewicht kunt blijven.
Natuurlijk! Ida begeleidt in Surhuisterveen mensen volgens de PuurGezond methode: Puur Gezond, slank in 8 stappen.  In 8 stappen naar een Puur Gezonde leefstijl. Woon je niet in de buurt? Ook dan begeleid ik jou. Dit kan door het volgen van een online programma of door een programma of afstand volgens de Puur Gezond methode.

puurgezond

afvallen online programma gewichtsconsulente leefstijl aanpassen

 

afvallen online programma gewichtsconsulente leefstijl aanpassen

 

puur gezond piramide afvallen surhuisterveen online leefstijl aanpassen

PuurGezond_nl_banner_250x300px__juli_2015