Online afvallen

Online afvallen met persoonlijke begeleiding van een gewichtsconsulente is de manier om jou te kunnen helpen met het verliezen van overgewicht en om weer lekker in je vel te zitten.

ZET DIE EERSTE STAP

Die eerste stap naar een nieuwe leefstijl, naar andere eetgewoontes. Ik ben op zoek naar jou!

Die prachtige vrouw die weer fit, gezond en energiek door het leven wil gaan. Die vrouw die weer controle en grip op haar gewicht wil hebben. Ben jij die vrouw? Die vrouw die graag zou willen werken aan haar leefstijl? Die voor eens en voor altijd wil afrekenen met die overtollige kilo’s. Dit door middel van persoonlijke online begeleiding, door juiste en verantwoorde voedingskeuzes te maken, je doel te bepalen en nieuwe inzichten te krijgen? Wil je dat maar weet je eigenlijk niet waar en hoe je moet beginnen? Dan heb ik iets nieuws voor jou! Ook jij kunt online afvallen met begeleiding door mij. Een programma waarin jij persoonlijk door mij wordt gecoacht en begeleid naar een nieuwe, bij jou passende, leefstijl. Zet samen met mij die eerste stap.

⇒Ja, dat wil ik ook!⇐

 

Waarom online afvallen met begeleiding?

Herken je dat. Je wilt graag afvallen. Vol goede moed begin je aan je nieuwe dieet. De eerste week gaat het nog wel maar dan merk je al snel dat het lastig is om vol te houden. Op deze momenten heb je een coach nodig. Een online gewichtsconsulente, de stok achter de deur om het ditmaal wel te doen slagen.

Als gewichtsconsulente gun ik het iedereen om een gezond gewicht en een fitte leefstijl te bereiken. In een tijd waar iedereen het druk heeft en waarbij menige vrouw contstant aan het proberen is om alle ballen hoog te houden. Drukte binnen het gezin, werk, sociale contacten onderhouden… We willen zo graag maar vaak weerhoudt gebrek aan tijd ons om nieuwe dingen te ondernemen. Dat moet anders kunnen vind ik. Ook jij verdient het om die overtollige kilo’s nu eindelijk eens te verliezen en weer lekker in je vel te zitten. Dus waarom niet op afstand aan je gewicht en leefstijl werken?

Online afvallen, de manier om gewicht te verliezen als je geen tijd hebt om langs te komen of omdat de afstand te ver is.

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een nieuwe leefstijl? Ben jij klaar met die overtollige kilo’s die maar niet willen verdwijnen? Wil jij gewoon weer lekker in je vel zitten? Natuurlijk! Ida biedt een traject aan die je overal kunt volgen. Waar je maar bent.  Helemaal op maat gemaakt, aan jouw tempo en agenda.

STAPPEN ZETTEN

Ook als je blijvend gewicht wilt verliezen, is het belangrijk om stappen te zetten. Ineens je hele leefstijl omgooien en aanpassen is niet handig. Doe dit stap voor stap. Alleen dan is de kans reëel dat de afgevallen kilo’s ook daadwerkelijk wegblijven. Door het ‘stap voor stap’ aan te passen van je leefstijl maak je die nieuwe, gemaakte stappen eigen. Je bepaalt je eigen koers. Kijk niet naar een ander want niemand is gelijk en geef het vooral de tijd. Immers, de overtollige kilo’s zaten er ook niet in een week bij.

Waarom kiezen voor een online gewichtsconsulente?

Gewichtsconsulente is een onbeschermde titel. Dat houdt in dat Iedereen zich gewichtsconsulente mag noemen.  Ook als je geen kennis hebt over voeding en afvallen. Om mij te onderscheiden ben ik aangesloten bij de BGN. Dit is de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. Je kunt alleen maar lid worden als je voldoet aan de eisen.

Voor jou als cliënt heeft dit als voordeel dat ik geschoold ben en mij dien te houden aan de bijscholingsplicht. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt het traject wat ik als onine gewichtsconsulente aanbiedt, mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed.

Klik hier om je aan te melden voor dit online begeleidingstraject.

roze balk bij homepage - kopie

Neem contact met mij op voor een gratis kenismakingsgesprek

gewichtsconsulente Surhuisterveen afvallen gewoon eten leefstijl aanpassen online

 

 

 

roze balk bij homepage - kopie